top of page

Ny ledelse i NC

I denne artikkelen vil du få mulighet til å bli kjent med den nye ledelsen for NC. Det var mange dyktige og engasjerte ansatte som søkte, men valget falt på følgende syv konsulenter som skal styre NC til nye høyder i 2022.


Ole-Herman Mustorp, Leder


Ole-Herman er leder for NHHS Consulting og er en person som drives av nye utfordringer og tildelt ansvar. Som en dedikert og entusiastisk student, ønsker han alltid å påvirke sine omgivelser med positiv energi og engasjement. Gjennom internships og prosjekter har han opparbeidet bred erfaring innenfor strategiske- og finansielle analyser, og bak seg har han flere år som teamleder. Ved siden av studiene er han leder for Bergen Lederskapsforum og er svært engasjert i skolens studentforening. Faglig interesserer han seg for finans og ledelse, og han vil påbegynne en dobbel mastergrad i internasjonal ledelse og finans høsten 2022.


Agathe Brattaule, Personal


Agathe er utdannet lektor med en mastergrad innen skoleledelse. Hun har tidligere jobbet som lærer, og har derfor mye erfaring med å hjelpe og motivere andre mennesker. Etter å ha tatt en bachelorgrad i økonomi, ledelse og bærekraft ved NTNU, tar hun nå en mastergrad i økonomi og administrasjon, med hovedprofil innen energi, naturressurser og miljø. Dette kommer av hennes interesse for bærekraft. Agathe sitter også i styret i bedriften Time2Staff, hvor en av hennes hovedoppgaver er å delta i strategiarbeid.


Nikolai Jensen, Prosjekt


Nikolai Jensen går andre året på NHH og interesserer seg spesielt for mennesker og utvikling. Han har erfaring fra fiskeri- og havbruksnæringen, helsesektoren og ulike organisasjoner. Nå jobber han som analytiker i rådgivningsselskapet Converto og har tidligere vært med på prosjekter innenfor ESG-analyse og start-ups. Nikolai elsker tanken på hvordan han kan være med på å skape verdier og gode kundeopplevelser gjennom konsulentbransjen.


Anders Fosse Hereide, Kommunikasjon


Anders går sitt andre året på NHH. Ved siden av studier jobber han som instruktør i taekwondo og har tidligere erfaring som salgsmedarbeider. Bakgrunnen hans som tidligere landslagsutøver har lært han å være prestasjonsorientert, strukturert, og nå sine mål. Hereide har også svært aktiv i studentforeninger, der han har erfaring som blant annet nestleder, økonomiansvarlig, sosiale-medier ansvarlig, studentrepresentant og tillitsvalgt. Videre har han stor interesse for startups og arbeider i en av Start NHH sine Remote Workforce's. Han har også vært med å starte et treningsselskap.


Peter Sekkesæter, Økonomi


Peter går sitt tredje år på NHH og har vært medlem i NC siden januar 2021. Tidligere har han tatt utdanning som personlig trener og har gått et årsstudium innen psykologi. Han er en ambisiøs person som liker å ha flere baller i luften. Peter har arbeidserfaring fra service, salg, logistikk og trener yrket. Faglig er det finans han brenner for.


Henrik Holen, Teknologi


Henrik går fjerde året på master ved NHH, med hovedprofil i Business Analytics. Han har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon, med spesialisering i finansiell styring fra NTNU Handelshøyskolen. Ved siden av studiene og NHHS Consulting jobber Henrik som konsulent innen ERP- og CRM-systemer, samt er prosjektleder i Start NHH for innovasjonskonferansen She Innovates. Faglig interesserer Henrik seg for teknologi, innovasjon og finans. Henrik har også arbeidserfaring fra disse områdene, blant annet som intern i et venturekapitalfond.


Alexander Frayne, Marked


Alexander går førsteåret på master ved NHH med hovedprofil innen strategi og ledelse. Han har en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra NMBU. Alexander har mange års jobberfaring og har blant annet jobbet som kontorsjef, butikksjef og opplæringskonsulent i Excel. Han har erfaring fra prosjektledelse og digitalisering, ledelse av forsyningskjeder, salg, innkjøp m.m. Han interesserer seg for strategi, analyse og entreprenørskap.

Comments


bottom of page