Kursdag hos QVARTZ

Forfatter: Haakon bakkePå årets WinterTour var vi på besøk hos vår samarbeidspartner Qvartz. Dette bydde opp til et spennende besøk, ettersom det ble kjent i November at Bain & Company kjøper opp det nordiske selskapet.


Vi ble tatt godt imot av konsulentene Peder og Morten med et smil rundt munnen. Her var det stelt i stand forfriskninger og mingling før opplegget skulle starte. Gaute, som er partner i Qvartz, introduserte Qvartz fra opprettelsen i 2002 frem til å bli kjøpt opp av Bain. Hans egne tanker om sammenslåingen av selskapene, hvordan dette ville påvirket den nåværende kulturen og businessmodellen. Det var sterk tro på en god fremtid for kommende Bain Nordic, med det beste fra to kulturer.

Neste på programmet var caseløsning sammen med Mads, som er Manager hos Qvartz. Vi fikk presentert et due dilligence case innenfor sportsbutikk-industrien, og vi fikk bryne oss på flere problemstillinger. Her løste vi delspørsmålene innad i grupper før vi presenterte løsningene våre, og fikk tilbakemeldinger fra Morten, Peder og Mads som var veldig nyttige. De ga oss et nytt mindsett på fremgangsmåter, hvordan strukturere løsningen og utfordret oss på flere områder. Vi fikk også presentert mulige løsninger på et slikt case.


Dagen ble avsluttet med en god lunsj hvor vi fikk mulighet til å mingle med andre konsulenter. Her fikk vi et godt inntrykk i bredden av ulike personligheter som jobber i Qvartz, og hvilke ulike arbeidsoppgaver man har som konsulent i Qvartz. Det var tydelig at deres kultur var preget av et ønske om å løfte hverandre opp og frem!


Det var en utrolig lærerik dag og vi takker for besøket. Vi gleder oss til å se på utvikling og hva fremtiden bringer for Qvartz!

130 visninger

Motta eksklusiv markedsinnsikt og få et konkurransefortrinn for din virksomhet idag!

NHHS CONSULTING AS 

Helleveien 30 

5045 Bergen 

Orgnr.: 973198068

SAMARBEIDSPARTNERE

KONTAKT OSS 

Leder@nhhsconsulting.no / Prosjekt@nhhsconsulting.no 

Tlf: +47 932 36 748