top of page

Casekveld med AVO Consulting

Skrevet av: Synne Thurmer


Forrige måned var vi heldige og fikk besøke AVO Consulting på deres kontorer i Bergen. Kvelden startet med en kort introduksjon, der vi fikk et innblikk i hvordan det er å jobbe som konsulent i selskapet. AVO ble etablert i 2016 og har siden den gang utviklet seg til å bli en ledende aktør innen digital transformasjon. De ansatte omtaler seg selv som ”problemløsere”, som hjelper bedrifter til å tilpasse seg fremtidens forretningsmuligheter, gjennom å implementere smartere løsninger for teknologi. Selskapet har de siste årene vært i sterk vekst og har i dag kontorer i Oslo, Bergen og Stockholm.


Etter presentasjonen var det tid for workshop med problemløsing som hovedfokus. Her fikk vi innsikt i hvordan konsulentene i AVO jobber for å ta fatt på et problem. Essensen i arbeidet handler om å komme til kjernen av problemet og skape en felles forståelse av hva det faktisk innebærer, før mulige løsninger blir vurdert. For å ta i bruk denne tankegangen i praksis fikk vi bryne oss på et reelt case om det nye Nasjonalmuseet. Her skulle vi finne en løsning på hvordan man kunne forbedre logistikk og organiseringsprosessen av materiell ved byggeplassen. Dette var utrolig interessant og vi kom etterhvert frem til flere løsninger.


AVO Consulting har sammen med AF gruppen utviklet løsninger for robotiserte prosessautomatisering (RPA). Ved hjelp av en mobilapp skulle fasadestein til bygget leveres i nøyaktig mengder akkurat når det skal monteres. Ansatte på byggeplassen utfører nå logistikkoppgavene på et nettbrett med en app utviklet av AVO Consulting. Dette sikrer kostnadseffektiv håndtering av byggemateriell og en mer sømløs kommunikasjonsprosess.


Les mer om teknologien i denne artikkelen:
Kvelden ble avsluttet med sosialt opplegg og god mat hvor vi fikk mulighet til å bli bedre kjent med AVO sine konsulenter. Vi ble også introdusert for ”Hanabi”, et samarbeidene kortspill som skapte mye latter og hygge.Etter besøket sitter vi igjen med et meget godt inntrykk av bedriftskulturen og konsulentene i AVO Consulting. Vi takker for en utrolig innholdsrik og spennende kveld!

Comments


bottom of page