top of page

Bli bedre kjent med en alumni!


Pundreek avsluttet sin mastergrad ved NHH denne sommeren, og har vært med i NC i tre år. Denne høsten begynner hun å jobbe hos PwC, og vi ønsker henne lykke til!

Gjennom sin tid i NC har hun vært svært aktiv og tatt stor del i NC både faglig og sosialt. I dette intervjuet blir vi bedre kjent med Pundreek, og hun deler sine erfaringer og tips.


Kan du fortelle litt om deg selv?

Mitt navn er Pundreek, og jeg er 24 år gammel. Jeg var medlem av NHHS Consulting fra 2016 frem til 2019. I NHHS Consulting har jeg både jobbet som studentkonsulent og markedsansvarlig i ledelsen. Da jeg har stor interesse for rådgivning og konsulentvirksomhet, valgte jeg Økonomisk Styring som hovedprofil på masterstudiet. Jeg interesserer meg også for kostnader og ressursallokering ved offentlig etater, og skrev min masteravhandling om kostnader som følge av sykehusinfeksjoner ved norske sykehus.

Hvorfor ville du være med i NC og hvilke erfaringer har du fått som ansatt i selskapet?

Jeg ønsket å være med i NHHS Consulting for å lære mer om konsulentvirksomhet, og for å kunne anvende teori og kunnskap fra NHH i praksis med en gang. Ved å være ansatt i NHHS Consulting har jeg fått muligheten til å jobbe som studentkonsulent på prosjekter for NHHS og eksterne konsulenthus. Jeg har også blitt kjent med mange flotte og engasjerte mennesker fra NHH og andre høyskoler, og fått vennskap som jeg kommer til å ha livet ut.


Hva er planene dine fremover nå?

I september skal jeg starte å jobbe for PwC Oslo i deres revisjonsavdeling, og ser veldig frem til det. Jeg håper og tror jeg får anvendt mye av kunnskapen jeg har tilegnet meg i NHHS Consulting i den nye jobben.

Hva er det viktigste du har lært av å være med i NC, og hvordan har det eventuelt hjulpet deg i søknadsprosesser og i møte med arbeidslivet?

Det viktigste jeg har lært av å være med i NHHS Consulting er å være fleksibel, og hvordan en kan kombinere økonomiske kunnskaper med analytiske egenskaper til å løse ulike problemstillinger. Dette er kvaliteter som har kommet godt med i både jobbsøking og i møte med arbeidslivet. Ved å jobbe som studentkonsulent i NHHS Consulting har jeg fått muligheten til å opparbeide meg gode caseløsningsegenskaper, som har kommet godt med i intervjuprosesser.

Hva har vært din beste opplevelse i NHHS consulting?

Jeg har så utrolig mange fine opplevelser i NHHS Consulting, men jeg tror den aller beste opplevelsen må være WinterTour 2018. WinterTour er en årlig tur vi tar til Oslo for å besøke ulike konsulenthus, og deretter tar vi turen til Geilo. I 2018 fikk jeg muligheten til å arrangere denne turen gjennom vervet mitt som markedsansvarlig, og det var utrolig stas å møte alle de dyktige konsulentene og se hva arbeidslivet hadde å by på!


Vi søker nå etter nye engasjerte studenter som ønsker utforske konsulentyrket. Har du noen tips til allerede ansatte eller nykommere for å få mest ut av å være ansatt i NC?

Bli med på så mange prosjekter som mulig, og si JA til alt av sosiale arrangementer! Det er så utrolig mye morsomt som skjer i løpet av et semester med NHHS Consulting, så prøv å være med på alt du kan være med på, for tiden på NHH går alt for fort. Dersom du er et aktivt medlem vil du bli kjent med veldig mange dyktige studenter over hele Norge, og du vil opparbeide et fantastisk nettverk og mange gode erfaringer!Komentáře


bottom of page