top of page

5 kjappe med Kristian

Forfatter: Oscar Jahre

I dag har vi tatt 5 kjappe spørsmål med vår seniorkonsulent Kristian Gjønnes.


1. Hva gjør du nå?

For øyeblikket er jeg i gang med min dobbeltgrad. Jeg skal ta en grad i strategi fra NHH, og en grad i Economics and Management of Innovation and Techonology på Bocconi. Motivasjonen min for å gå denne veien er at jeg synes det er en veldig spennende kombinasjon, som jeg tror vil gi meg bred kompetanse. Samtidig synes jeg det er kult å ta en grad ved et så internasjonalt anerkjent universitet som Bocconi. Jeg skal heller ikke legge skjul på at utveksling godt kunne vart litt lenger, og at det frister å tilbringe mer tid i utlandet, borte fra regnet i Bergen.2. Hva har du lært gjennom NHHS Consulting?

NHHS Consulting har hjulpet meg å videredyrke min interesse for management consulting. Gjennom besøk hos mange kule selskaper har jeg fått en unik mulighet til å bli bedre kjent med erfarne konsulenter, fått høre hva de driver med, og gjort meg opp tanker om hvordan jeg selv kunne tenke meg å jobbe. Jeg har rett og slett fått muligheten til å bli veldig godt kjent med bransjen. I tillegg har jeg fått utviklet en verktøykasse jeg vet jeg kommer til å få bruk for i arbeidslivet, gjennom blant annet erfaring fra prosjekter og kurs hos store konsulentfirmaer.


3. Beste minne med consulting?

Mitt beste minne med NHHS Consulting må være Winter Tour 2019. Her var vi på besøk hos attraktive selskaper og potensielle fremtidige arbeidsgivere, og fikk virkelig muligheten til å komme tett på, og bli kjent med folk i, bransjen. Vi hadde også blant annet en veldig givende case-gjennomgang med Bain & Company jeg lærte mye av. Ikke minst var det også veldig gøy sosialt.


4. Morsomste prosjekt?

Det må være et prosjekt vi gjorde for EY angående sykkel-VM i 2018. Målet var å finne ut hvor mye inntekt sykkel-VM genererte i Bergen. Jeg synes det var morsomt fordi det ga meg anledning til å komme enda tettere på, og jobbe med, et arrangement på den størrelsen et VM er.


5. Hvor ser vi deg om 5 år?

Om 5 år jobber jeg i konsulentbransjen, kanskje helst innenfor noe med teknologi. I tillegg håper jeg at jeg har startet opp noe eget.

Comments


bottom of page