top of page

Året 2020 oppsummert!
NHHS Consulting har lagt bak seg et svært innholdsrikt og hektisk år. Med ivrige og engasjerte ansatte har selskapet holdt momentum oppe til tross for de utfordringer korona-situasjonen har skapt. Totalt ble 10 prosjekter gjennomført, og omsetningen har doblet seg fra 2019 med en total omsetning på kr 142 500. I tillegg til høy aktivitet på prosjekter har vi også gjennomført flere kursdager med noen av de ledende konsulenthusene i Norge. Ikke minst ble en suksessfull rebranding av selskapet lansert på tampen av året og markerte året 2020 som et stort steg i riktig retning for NC!


Rekruttering

Rekrutteringsperioden er en viktig tid for NC hvor vi aktivt rekrutterer studenter ved Norges Handelshøyskole som er interessert i konsulentbransjen. NC rekrutterer to ganger i året på starten av hvert semester, og til tross for at vi måtte tilpasse oss en digital promoteringskanal for høstsemesteret fikk vi gjennomført en svært vellykket rekruttering! Det var et imponerende høyt nivå blant søkerne både vår og høst, og de nyansatte engasjerte seg stort fra start.WinterTour 2020

Wintertour er NC sin årlige ekskursjon til Oslo hvor vi besøker tre ulike konsulenthus for en full kursdag med dem. Denne gangen gikk besøket til PA Consulting, QVARTZ (nå Bain Nordic) og Knowit Insight. Vi fikk blant annet innsikt i prosjekter selskapene jobber med, agile løsninger for å jobbe effektivt, Google Design Sprint og ikke minst fikk vi bryne oss på caseløsning. Turen ble avsluttet med en sosial helg på Geilo- en perfekt start på året!
Kurskveld med Avo Consulting

Vi fikk gjennomført to kurskvelder med Avo Consulting som var veldig lærerike og et hyggelig avbrekk i studiehverdagen. Vi fikk blant annet muligheten til å løse reelle case som Avo Consulting jobber med, og diskuterte løsningene sammen med konsulentene i Avo.
Teambuilding Fangene på fortet

Før korona slo til og vårsemesteret ble fulldigitalt hadde vi teambuilding på Fangene på Fortet.Vestlandskonferansen i Grieghallen

NC fikk muligheten til å delta på Vestlandskonferansen i Grieghallen. Innovasjon, møte med en raskt voksende økonomi i Kina og "det grønne skiftet" var noen av mange spennende tema som ble tatt opp!Sommerfest

I tradisjon tro ble den årlige sommerfesten i Oslo avholdt hvor aktive medlemmer av NC og alumni samles. Leder av NC, Karl Håkon Rødland, åpnet huset sitt hvor det ble grilling og festlige aktiviteter i fint vær!Rebranding

På høsten lanserte NC en rebranding av selskapet med ny nettside, ny logo og en ny organisasjonsstruktur. Dette fremmet et tydeligere verdiforslag for selskapet og rette fokus mot NC sin nisje, Startups og små- og mellomstore bedrifter. Samarbeidet med VIS (vestlandets innovasjonsselskap) har vært en viktig bidragsyter for økt eksponering mot Startup-miljøet.


Prosjekter

2020 har vært et rekordår for selskapet. De strukturelle endringene selskapet har stått ovenfor, samt fokus på en tydeligere forretningsstrategi har vist seg å gi resultater. Samtidig har mer relevante prosjekter bidratt til mer ansvar og læring for de ansatte. Vi har blant annet utført prosjekter for Skyss, Medzys, CageEye, Renteradar og Hylestad Solutions.
Ny ledelse 2021

Nytt år betyr også at en ny gjeng med ivrige ansatte trer inn i ledelsen av NC! Fokus på en god overlapp mellom gammel og ny ledelse har derfor vært viktig i de siste månedene av 2020, og det er ingen tvil om at den nye ledelsen har spennende planer for det inneværende året.

Amalie Skullerud, Daglig leder
Herman Granerud, Marked
Mattias Nordahl, Prosjekt
Bertine Thorsnes Lefdal, HR
Fredrik Bjanger Gundersen, Øko
Caroline Baklund, CTO

Hilsen fra ledelsen 2020

Karl Håkon Rødland, Daglig leder

- 2020 startet med visjonen å transformere oss fra å være en studentorganisasjon til å bli en profesjonell bedrift. Det kan vi i retrospekt trygt si vi har klart. Året startet med et smell, hvor vi gjennom hardt arbeid og innsats fra samtlige i organisasjonen utbedret struktur, kommunikasjon og helhetlig effektivitet innad i bedriften. Dette første raskt til eksterne resultater med særdeles gode tilbakemeldinger fra kundene våre og imponerende resultatmål tross den pågående pandemien. Jeg er utrolig stolt over det velsmurte maskineriet organisasjonen har utviklet seg til å bli, og jeg gleder meg til å følge skuta og hvor den skal i fremtiden!


Einar Ørn Michel, Prosjektansvarlig

-Det har vært et utrolig kjekt år hvor vi har fått bryne oss på spennende prosjekter i nye næringer. Prosjektgruppene har vært proaktive, fleksible og hatt stor arbeidsinnsats. Spesielt har 2020 vært et godt år for å utvikle prosjekterfaringer blant junior- konsulenter og få frem neste generasjon prosjektledere i NC. Kunnskap om hvordan besvare prosjektmålene og uventede problemstillinger er en av hovedgrunnene til at jeg anbefaler NC.


Stine Mogen Haugstad, Markedsansvarlig

- NC består av en fantastisk gjeng som det har vært utrolig gøy å få lede og jobbe sammen med. Med stort engasjement og kreativitet har vi sammen jobbet strukturert med markedsføring, planlegging av kursdager og på prosjekter. Det å etterstrebe målsetningen om en mer profesjonell organisasjon og jobbe mot lansering av "nye NC" sammen med alle ansatte har vært blant høydepunktene for meg i 2020. Gleder meg til å jobbe videre i NC og anbefaler virkelig andre studenter ved NHH å søke!


Matilde Dale Meland, CTO

- Har vært utrolig kjekt å lærerikt å komme inn som NC sin første CTO! har fått være med å bygge opp ny nettside og andre digitale systemer sammen med mange andre kunnskapsrike og engasjerte ansatte. Gleder meg til å følge med på utviklingen videre og kan virkelig anbefale denne erfaringen til alle som er nysgjerrige på konsulent- yrket!Marcel Egbele, Økonomiansvarlig

- Året 2020 har bydd på mange usikkerheter og utfordringer for oss alle, men med utfordringer kommer også muligheter! Konsulentene i NC har vært engasjerte og motiverte i samarbeidet med å utnytte disse mulighetene fra første stund, og det har ført til et rekordår(!) og setter videre en enda høyere standard for NC. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet i NC med alle nåværende og kommende konsulenter!


Victoria Ommundsen, Personalansvarlig

- Som ny student på NHH var det utrolig gøy å få bli med i NC! Jeg har møtt utrolig mange dyktige og snille mennesker som har bidratt til å gjøre året mitt helt uforglemmelig. I NC har jeg fått utfordret meg selv både faglig og personlig gjennom prosjekter ut mot næringslivet og som personalansvarlig. Dette er en opplevelse jeg ikke ville vært foruten og er absolutt noe jeg anbefaler til alle med en konsulent spire i magen!


Til tross for et annerledes år har det vært et aktivt og lærerikt år for alle ansatte i NC, og det har også sikret en god motivasjon for å nå nye målsetninger i 2021. Året er allerede godt i gang med flere prosjekter og kurs. WinterTour står for tur allerede i februar hvor Askeladden&Co og McKinsey&Company er blant selskapene som skal avholde kurs for oss. Vi gleder oss stort!Comentarios


bottom of page