Året 2020 oppsummert!
NHHS Consulting har lagt bak seg et svært innholdsrikt og hektisk år. Med ivrige og engasjerte ansatte har selskapet holdt momentum oppe til tross for de utfordringer korona-situasjonen har skapt. Totalt ble 10 prosjekter gjennomført, og omsetningen har doblet seg fra 2019 med en total omsetning på kr 142 500. I tillegg til høy aktivitet på prosjekter har vi også gjennomført flere kursdager med noen av de ledende konsulenthusene i Norge. Ikke minst ble en suksessfull rebranding av selskapet lansert på tampen av året og markerte året 2020 som et stort steg i riktig retning for NC!


Rekruttering

Rekrutteringsperioden er en viktig tid for NC hvor vi aktivt rekrutterer studenter ved Norges Handelshøyskole som er interessert i konsulentbransjen. NC rekrutterer to ganger i året på starten av hvert semester, og til tross for at vi måtte tilpasse oss en digital promoteringskanal for høstsemesteret fikk vi gjennomført en svært vellykket rekruttering! Det var et imponerende høyt nivå blant søkerne både vår og høst, og de nyansatte engasjerte seg stort fra start.WinterTour 2020

Wintertour er NC sin årlige ekskursjon til Oslo hvor vi besøker tre ulike konsulenthus for en full kursdag med dem. Denne gangen gikk besøket til PA Consulting, QVARTZ (nå Bain Nordic) og Knowit Insight. Vi fikk blant annet innsikt i prosjekter selskapene jobber med, agile løsninger for å jobbe effektivt, Google Design Sprint og ikke minst fikk vi bryne oss på caseløsning. Turen ble avsluttet med en sosial helg på Geilo- en perfekt start på året!