top of page

Katerina deler sine erfaringer fra NHHS Consulting

Forfatter: Erlend Thingvold Østgård


Katerina Jæger, konsulent og tidligere prosjektansvarlig hos oss, har fått jobb i Bain & Company. Her deler hun sine erfaringer fra NHHS Consulting og hvordan de har hjulpet henne på veien.

Katerina Jæger

Hva gjorde du før du begynte på NHH?

Før jeg begynte på NHH tok jeg en bachelorgrad i finans og regnskap på University of New Mexico hvor jeg også spilte på skolens golflag. Dette ga meg muligheten til å reise rundt i USA og bli kjent med hele landet samtidig som jeg ble strukturert av å kombinere satsing på idrett og det å være fulltidsstudent.

Etter fire år i USA ønsket jeg meg tilbake til Europa og valget falt da på NHH. Jeg har hovedprofil i finans fordi jeg mener det er en allsidig grad med mange ulike bruksområder. Dette semesteret skriver jeg masteroppgave innen Mergers & Acquisitions, som jeg syns er noe av det som er mest spennende innenfor finans.


Hvordan har din reise i NHHS Consulting vært?

Når jeg skulle begynne på NHH var jeg på utkikk etter å bli med i en organisasjon som kunne gi meg en introduksjon til arbeidslivet og spesielt konsulentbransjen, da jeg ønsker en karriere som konsulent. Jeg brukte tid på å finne hvilke organisasjoner jeg kunne engasjere meg i og visste jeg skulle søke NHHS Consulting før jeg begynte på NHH.

Jeg begynte i NHHS Consulting høst 2017 og var konsulent i et halvt år før jeg begynte som prosjektansvarlig i januar 2018. Som prosjektansvarlig hadde jeg ansvar for salg og koordinering av prosjekter, både til eksterne kunder og NHHS.


Hva har vært din beste opplevelse i NHHS Consulting?

Sosialt må den beste opplevelsen ha vært julebordet i 2017. Det var en utrolig morsom kveld! Faglig sett vil jeg trekke fram det gode samholdet med flinke folk som ønsker å lære nye ting og er villige til å lære bort. Vi har også løst mye case sammen og det er alltid like spennende.


Hva er det viktigste du har lært av å være med i NHHS Consulting?

Jeg har lært veldig mye i min tid i NHHS Consulting, men det viktigste jeg har lært er at man må tørre å prøve og at det bare er å kaste seg ut i det. I prosjekter vet du ofte ikke hvor du skal, men med flinke folk og god innsats kommer man alltid i mål.


Fortell litt om hva du skal gjøre etter studiene

Jeg har fått jobb som associate consultant i Bain & Company, som vi besøkte med NHHS Consulting i vinter, les om vårt besøk her: Link Jeg fikk jobb i Bain etter et to måneder langt internship sommeren 2018. Det var en ufattelig spennende sommer og jeg gleder meg til å dra tilbake på fulltid! I ansettelsesprosessen fikk jeg god hjelp fra kollegaer i NHHS Consulting med forberedelser til intervju og trening på caseløsning.

I Bain skal jeg jobbe med en blanding av management consulting og private equity. Det er variasjonen med spennende arbeidsoppgaver, prosjekter og kunder som gjør at jeg ønsker en karriere som konsulent.

Comments


bottom of page