top of page

Case Workshop med QVARTZ

Oppdatert: 18. feb. 2019

Forfatter: Ingris Skori.

I går kom samarbeidspartneren vår QVARTZ til NHH for å holde case workshop med oss. Dagen ble arrangert i samarbeid med NHHS Case Club, og det var veldig gøy å bli bedre kjent på tvers av gruppene. QVARTZ leverte som vanlig et supert opplegg med spennende innhold og god organisering. Vi har besøkt QVARTZ flere ganger tidligere, og det er morsomt å se at innholdet i kursene alltid er like bra selv når vi møter nye representanter fra selskapet.


Temaet for workshopen var bærekraftige forretningsmodeller, noe som var veldig spennende og dagsaktuelt. På grunn av økende etterspørsel etter kompetanse innenfor dette feltet har QVARTZ slått seg sammen med konsulentselskapet SIGLA som spesialiserer seg på bærekraft. Før selve caseløsningen startet fikk vi derfor et kort og interessant foredrag om bærekraft og viktigheten av å fokusere på dette fremover. Du kan lese mer om sammenslåingen mellom QVARTZ og SIGLA her:

https://qvartz.com/business/news/sustainable-solutions/ .

Gjennom caset diskuterte vi hvilke tiltak et fiktivt selskap kunne implementere for å bli mer bærekraftig. Det var mye engasjement blant studentene og vi kom frem til mange gode løsninger i fellesskap. Etter den faglige biten var det klart for middag, og vi spiste oss gode og mette på et stort utvalg av italienske retter. Til maten ble det servert mengder med god drikke, og vi tilbrakte resten av kvelden i godt selskap med mindre formelle samtaleemner.


Tusen takk til QVARTZ for en fantastisk workshop. Vi gleder oss til vi ses igjen!


Comments


bottom of page