top of page

Møt våre nyansatte studentkonsulenter!


NHHS Consutling er i stor vekst og med økt vekst følger også behovet for flere ansatte som vil bidra til å ivareta og øke den positive trenden! Vi har derfor ansatt hele 15 dyktige studentkonsulenter som blant annet innehar spisskompetanse innenfor markedsføring, juss, ingeniørfag, business analytics og finans. Med på laget har vi seks juniorkonsulenter og ni seniorkonsulenter.


I dette innlegget blir vi bedre kjent med de nyansatte og de deler blant annet sine erfaringer og forventninger som konsulent i NC.Amalie Christine Skullerud, 1. kull, juniorkonsulent

Jeg heter Amalie og går førte kull på NHH. Jeg har tidligere studert i Edinburgh og er utdannet ingeniør i kjemiteknikk (Chemical Engineering). Grunnen til at jeg søkte stilling i NHHS Consulting var fordi jeg ville utfordre meg selv; bruke kunnskap jeg alt har og kombinere det med ny lærdom fra NHH. Dette er også en gylden mulighet til å få et innblikk i næringslivet og i en bransje jeg synes er attraktiv. Ser nå fram til en interessant høst med ulike prosjekter, opplæring og ikke minst bli bedre kjent med de hyggelige medstudentene i gruppen.

Axel Fagerbakk, 1.kull, juniorkonsulent

Hei Jeg heter Axel og går første året på NHH. Tidligere har jeg tatt en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitet i Bergen og arbeidet som journalist. I løpet av min tid ved UiB har jeg etterhvert bygget meg opp en profil rundt tre grunnpilarer: samfunn, økonomi og bærekraft. Tre ting som jeg ser på som essensielle for å takle fremtidens utfordringer. Disse tre vil også stå sentralt i mye av det arbeidet jeg forventer å få bryne meg på i NHHS Consulting. Både gjennom relevante prosjekter, og gjennom kursing og utvikling internt. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet sammen med dyktige medstudenter i en svært profesjonell og kompetanse mangfoldig gruppe.

Edvard Heier, 2.kull, juniorkonsulent

Mitt navn er Edvard Heier og jeg er 21 år gammel. Jeg søkte NHHS Consulting fordi selskapet tilbyr en arena der man kan tilegne seg relevant erfaring opp mot næringslivet. Jeg håper at jeg blir tildelt nok tillitt og ansvar til at jeg får trukket nok erfaring fra arbeidet, selv om jeg starter på mitt første semester som juniokonsulent nå. Hands-on erfaring er svært ettertraktet i arbeidsmarkedet, og kan gi oss studenter en god edge når vi skal ut og søke jobber. Ellers håper jeg at det vil ligge et fokus på å skape en arena der de nyansatte kan bli bedre kjent med hverandre. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av NHHS Consulting!

Herman Granerud, 1 kull, seniorkonsulent

Mitt navn er Herman Granerud, og jeg kommer fra Oslo. Jeg er førstekullist født i 1998, så hadde altså tre år før jeg begynte på NHH i år. Jeg startet et AS rett etter jeg var ferdig på Oslo Handelsgym i 2017, og driver fortsatt dette selskapet. Dette er et konsulentselskap som jobber med 14 bedrifter i Norge, samt én bedrift i Sverige, og vi hjelper disse med annonsering og salg. Salg og markedsføring er noe jeg er lidenskapelig opptatt av, og jeg prøver å lære noe nytt hver dag som jeg og bedriftene jeg jobber med kan dra nytte av. Jeg søkte NHHS Consulting fordi det virket midt i blinken basert på min erfaring, og at jeg kan bidra med mye interessante og effektive markedsføringsstrategier og metoder. Mine forventninger som ansatt i NHHS Consulting er et miljø med ambisiøse toppstudenter som vil noe mer. Jeg gleder meg svært mye til å utvide kunnskapen og ferdighetene mine gjennom de andre ansattes erfaring, samt annen opplæring og spennende prosjekter.

Julian Liam Wolter, 1.kull, juniorkonsulent

Hei! Jeg heter Julian og er førstekullist ved NHH i høst. Min interesse for NHHS Consulting forekom hovedsakelig av at jeg har store ambisjoner om å jobbe innenfor konsulentbransjen senere. NHHS Consulting virket som en svært givende og lærerik mulighet, der jeg virkelig kunne utfordre meg selv. Jeg interesser meg særlig for strategifagene, og ser for meg en spesialisering innenfor markedsføring og merkevareledelse senere. Hovedsakelig vil jeg bidra med kompetanse på denne fronten, men jeg ser også frem til å få mye lærdom innen andre fagfelt. Det henrykker meg sterkt å få denne muligheten, og jeg gleder meg til å yte mitt beste her fremover. Jeg ser særlig frem til å bli bedre kjent med så mange kompetente og ambisiøse medstudenter!


Ole- Herman Lund Mustorp, 2. kull, juniorkonsulent

Hei, mitt navn er Ole-Herman og jeg går andre året på NHH. Som person drives jeg av utfordringer og tildelt ansvar, og NHHS Consulting er i mine øyne den ideelle kombinasjonen mellom relevant arbeid og nye utfordringer. Jeg brenner for å tilegne meg ny kunnskap og målet mitt er å være en bidragsyter som gjør sitt beste for å tilpasse seg etter behovene til NHHS Consulting sine kunder. Har gjennom flere år som teamleder og eventmedarbeider mye erfaring med samarbeid i team og gjennomføring av ulike prosjekter – erfaringer jeg i tiden fremover håper vil kunne bidra positivt til læringsmiljøet innad i gruppen. NHHS Consulting er et bredt aspekt av kompetente konsulenter med kompetanse innenfor ulike fagområder, og jeg har høye forventninger til et miljø som utfordrer, støtter og sammen tar seg fremover. Gleder meg mest til å få testet teori i praksis gjennom dagsaktuelle oppdrag fra næringslivet, samt være en del av den spennende utviklingen i NHHS Consulting.


Sondre Hjermann Dahl, 2 kull, juniorkonsulent

Jeg heter Sondre Hjermann Dahl, utdannet jurist fra UiB og studerer ved NHH, 2.året. Jeg søkte NC for å høste erfaringer som inkluderer juridisk og økonomisk problemløsning. Jeg har erfaring innen rådgiving og som diskusjonspartner for startup og mellomstore selskaper, særlig innen valg av selskapsform, emisjon og skatterettslig problemstillinger, særlig tilleggsskatt. I tillegg har jeg arbeidet med privat personer innen erstatning, trygd og avtalerett. Jeg har stor interesse for verdivurdering og finansielle strukturer i ulike virksomheter. I arbeidet hos NC søker jeg å høste erfaringer som har en økonomisk og juridisk side. Samtidig ser jeg frem til å lære av og arbeid med de flinke konsulentene i NC.


Bertine Thorsnes Lefdal, 4 kull, seniorkonsulent

Jeg heter Bertine Thornes Lefdal og går første året på master ved NHH med hovedprofil i økonomisk styring. Bachelorgraden min tok jeg på Høyskolen Innlandet, avdeling Lillehammer, og jeg kommer fra stillingen som økonomimedarbeider i Avery Dennison NTP. Jeg søkte meg til NHHS Consulting fordi jeg lenge har vært nysgjerrig på konsulentbransjen. Å få være en del av NHHS Consulting vil gi en unik mulighet til å anvende relevant teori og verktøy fra forskjellige kurs i praksis, samtidig som jeg får utfordret meg selv. Jeg ser frem til tilegne meg ny kunnskap, skape større nettverk og knytte kjennskap til næringslivet, samt bli kjent med de dyktige medstudentene som jobber i NHHS Consulting.


Fredrik Bjanger Gundersen, 4. kull, seniorkonsulent

Jeg er 23 år og kommer opprinnelig fra Sandefjord. Har nettopp begynt på min mastergrad med fordypning i finansiell økonomi og business analytics. Jeg søkte NHHS Consulting fordi jeg ville være med i en studentorganisasjon som både er faglig og sosial. Etter studiene ønsker jeg å jobbe med management consulting, og derfor passet NHHS Consulting utmerket for meg. Ved siden av studier og NHHS Consulting jobber jeg også deltid som regnskapsfører.Jeg forventer å lære masse, bli god på caseløsning og bidra til å utvikle NHHS Consulting. Videre gleder jeg meg til å bli kjent med alle I NHHS Consulting, løse problemer og få enda mer erfaring.

Kristoffer Kleppa, 4. kull, seniorkonsulent

Jeg heter Kristoffer og er 22 år. Jeg vokste opp på et gårdsbruk på et lite sted som heter Nessa, et stykke utenfor Stavanger. I dag studerer jeg fjerde året på min mastergrad i økonomi og administrasjon med hovedprofil i finans. Jeg har tre års erfaring som kundekonsulent i bank og forsikring, samt er par år som analytiker i børsgruppen på BI, og jeg ser på NHHS Consulting som en fantastisk mulighet til å fortsette å hjelpe og skape verdi for kunden. Jeg søkte NHHS Consulting fordi jeg ønsker å få verdifull erfaring som konsulent allerede i studietiden, hvor arbeidsoppgavene mine vil være høyst relevante for det jeg studerer. Jeg gleder meg til at tiden min i NC vil gi meg flere gode venner, et solid nettverk, og dypere kunnskap innen de emnene jeg interesserer meg for. Samtidig forventer jeg at de erfaringene jeg vil få i tiden min hos NC vil gi meg et konkurransefortrinn når jeg senere skal ut i arbeidslivet.


Maurits Wesøe, 4. kull, seniorkonsulent

Heihei. Jeg heter Maurits og går i fjerde kull på NHH med spesialisering innenfor strategi og ledelse. Før NHH har jeg vært innom konsulentbransjen, helsesektoren, frivillige organisasjoner og internship fra både privat og offentlig sektor. Jeg har også startet et eiendomsmeglerforetak, eiendomsselskap og har svennebrev som tømrer. Motivasjonen for å søke NC var først og fremst muligheten til å bruke noe av den kompetansen vi lærer på studiet til å løse reelle utfordringer i næringslivet. I NC er det tett koblingen til næringslivet og det er mange hyggelige og dyktige konsulenter som jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med.Svitlana Pozniakova, 5. kull, seniorkonsulent

My name is Svitlana and I was always interested in the market analysis, strategy and business development, hence my major. When I saw that NHHS consulting is looking for an international to do research and come up with a strategy for the NC, I was immediately intrigued. I would be one of the first international members and had a chance to bring a change into an all norwegian community which i, of course, took. My ultimate objective is to leave a mark on NHHS Consulting and make it more inclusive, diverse and profitable. Hopefully, I will achieve just that with the help of my team and other members!


Petter Blesvik Gandrud, 4 kull, seniorkonsulent

Jeg heter Petter Blesvik Gandrud, er 22 år og kommer fra Hønefoss. Etter videregående var jeg ett år i Forsvaret, deretter tok jeg en bachelor ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Nå går jeg i fjerde klasse med spesialisering i finansiell økonomi. Jeg søkte NHHS Consulting, fordi jeg er nysgjerrig på konsulentyrket og ønsker å bli kjent med engasjerte studenter på tvers av trinn. Gjennom deltidsjobb hos Danske Bank og internship hos startupen Homefair har jeg fått erfaring innen kundeservice og markedsanalyse, noe jeg håper kan komme godt med i NHHS Consulting. I tiden hos NHHS Consulting håper jeg å få relevant og praksis erfaring, og ser frem til å være på spennende prosjekter, samt delta på faglige og sosiale events.


Torbjørn Røys, 4.kull, seniorkonsulent

Jeg heter Torbjørn Røys, er 25 år gammel og kommer fra Kalvåg i sunnfjord. Ekstern masterstudent med Business Analytics som hovedprofil. Interessert i teknologi og innovasjon. Søkte NC for å få et innblikk inn i konsulentbransjen. Jeg har mye å lære og tror at NC vil gi meg det jeg trenger når jeg etterhvert skal begynner å søke jobb. Jeg har tidligere erfaringer innen bank hvor jeg har jobbet i Sbanken de siste 3,5 årene. Der er det alt fra finans og verdipapir til SoMe og kundeservice. Har jobbet en del med eventer rettet mot studenter og næringslivet tidligere og er aktiv i fintech-miljøet på Media City hvor man blant annet får jobbe med ulike start-ups.Alexander Lingaard Føll, 4.kull, seniorkonsulent

Hei! Jeg er 25 år gammel, kommer fra et lite sted kalt Rissa (utenfor Trondheim) og har akkurat påbegynt min master ved NHH med hovedprofil innen Business Analytics. Som student har jeg alltid vært svært aktiv og engasjerer meg tungt i det meste som interesserer meg: alt fra studentverv til finans- og spesielt aksjemarkedet, entreprenørskap, venture og innovasjon, og lesing og trening. Av tidligere jobberfaringer kan jeg nevne transportør ved Hans Majestet Kongens Garde, barnehage- og skoleassistent, kundebehandler og forretningsutvikler, i tillegg til at jeg har en del erfaring fra case-konkurranser og forretningsplanlegging generelt fra andre start-ups.  Motivasjonen min for at jeg søkte NC har bakgrunn i at jeg virkelig kunne tenkt meg en fremtidig karriere innenfor konsulentbransjen. Konsulentbransjen virker spennende fordi man hele tiden møter nye komplekse problemer, utfordre etablerte sannheter, underbygge og implementere innovativ tankegang og være en reell ressurs for andre. NC var derfor et åpenbart valg for meg, samtidig som det på mange måter er drømmebedriften som kan åpne nye muligheter. Jeg forventer å utvikle en verktøykasse som kommer godt med når jeg skal ut i arbeidslivet. Videre forventer jeg at jeg blir utfordret, og at jeg selv kan være med å utfordre bedriften til å nå nye milepæler, og at vi driver hverandre framover. I tillegg virker det som NC har et veldig bra både sosialt og faglig miljø, blant annet gjennom ulike kurs, casedager og spesielt vår årlige Winter Tour.bottom of page