Møt våre nyansatte studentkonsulenter!


NHHS Consutling er i stor vekst og med økt vekst følger også behovet for flere ansatte som vil bidra til å ivareta og øke den positive trenden! Vi har derfor ansatt hele 15 dyktige studentkonsulenter som blant annet innehar spisskompetanse innenfor markedsføring, juss, ingeniørfag, business analytics og finans. Med på laget har vi seks juniorkonsulenter og ni seniorkonsulenter.


I dette innlegget blir vi bedre kjent med de nyansatte og de deler blant annet sine erfaringer og forventninger som konsulent i NC.Amalie Christine Skullerud, 1. kull, juniorkonsulent

Jeg heter Amalie og går førte kull på NHH. Jeg har tidligere studert i Edinburgh og er utdannet ingeniør i kjemiteknikk (Chemical Engineering). Grunnen til at jeg søkte stilling i NHHS Consulting var fordi jeg ville utfordre meg selv; bruke kunnskap jeg alt har og kombinere det med ny lærdom fra NHH. Dette er også en gylden mulighet til å få et innblikk i næringslivet og i en bransje jeg synes er attraktiv. Ser nå fram til en interessant høst med ulike prosjekter, opplæring og ikke minst bli bedre kjent med de hyggelige medstudentene i gruppen.

Axel Fagerbakk, 1.kull, juniorkonsulent

Hei Jeg heter Axel og går første året på NHH. Tidligere har jeg tatt en bachelorgrad i sammenliknende politikk fra Universitet i Bergen og arbeidet som journalist. I løpet av min tid ved UiB har jeg etterhvert bygget meg opp en profil rundt tre grunnpilarer: samfunn, økonomi og bærekraft. Tre ting som jeg ser på som essensielle for å takle fremtidens utfordringer. Disse tre vil også stå sentralt i mye av det arbeidet jeg forventer å få bryne meg på i NHHS Consulting. Både gjennom relevante prosjekter, og gjennom kursing og utvikling internt. Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet sammen med dyktige medstudenter i en svært profesjonell og kompetanse mangfoldig gruppe.

Edvard Heier, 2.kull, juniorkonsulent

Mitt navn er Edvard Heier og jeg er 21 år gammel. Jeg søkte NHHS Consulting fordi selskapet tilbyr en arena der man kan tilegne seg relevant erfaring opp mot næringslivet. Jeg håper at jeg blir tildelt nok tillitt og ansvar til at jeg får trukket nok erfaring fra arbeidet, selv om jeg starter på mitt første semester som juniokonsulent nå. Hands-on erfaring er svært ettertraktet i arbeidsmarkedet, og kan gi oss studenter en god edge når vi skal ut og søke jobber. Ellers håper jeg at det vil ligge et fokus på å skape en arena der de nyansatte kan bli bedre kjent med hverandre. Jeg gleder meg veldig til å bli en del av NHHS Consulting!