top of page

Internships for våre konsulenter

Noen av våre konsulenter har hatt spennende internships denne våren og sommeren!

Flere av konsulentene i NHHS Consulting hadde denne våren og sommeren internship i ulike selskap, og fikk tilegnet seg mye god erfaring. Egenskaper konsulentene hadde tilegnet seg gjennom NHHS consulting var svært nyttig, samtidig som konsulentene nå bringer nye styrker og erfaringer til NHHS Consulting etter en svært lærerik sommer.

Hver har vi samlet korte tekster fra hver enkelt som gir innsikt i hva de fikk bryne seg på gjennom internshipet, og hvordan erfaringer gjennom NHHS Consulting kom til nytte.Erlend har hatt internship i Equinor:

I sommer har jeg hatt summer internship i energiselskapet Equinor, hvor jeg har jobbet med anskaffelser til norsk sokkel. I Equinor har jeg brukt mine erfaringer fra NHHS Consulting, som har gitt meg en fordel som summer intern.Hør om Joakim sitt Internship i Laerdal Medical:

I februar og mars var jeg intern i Laerdal Medical Tokyo, et norsk helseteknologi selskap med fokus på CPR og avanserte simuleringsutstyr for medisinsk behandling. Jeg jobbet med finansiell analyse og organisasjonsstrategi med fokus både på det Japanske markedet, men også Asia Pacific regionen. Kurs innen databehandling og problemløsning fra NHHS Consulting ga meg nyttige verktøy for å løse de problemstillingen jeg skulle arbeide med.Hør om Daniel sine erfaringer fra Varner- Gruppen:

I sommer har jeg jobbet som Analyst Intern i Varner-Gruppen, et av Nord Europas største motekonserner. Retail bransjen opplever sin største omveltning på flere tiår, noe som tvinger selskaper til å tenke nytt. Internkurs med fokus på problemløsning - og andre erfaringer - fra NHHS Consulting kom derfor svært godt med i jobben.Mari har tilegnet seg mye god erfaring gjennom internship i Inventura:

I sommer har jeg hatt internship i konsulentselskapet Inventura. Gjennom sommeren har jeg deltatt på mange ulike prosjekter, hvor jeg har fått bruk for kunnskapen min fra NHH og spesielt NHHS Consulting. I tillegg har jeg lært masse spennende som jeg gleder meg til å bruke videre i NHHS Consulting.Karl Håkon har jobbet i et start- up gjennom Gründerskolen:

I sommer har jeg fått gleden av å delta på gründerskolen i Toronto. Her har jeg hatt en hektisk, lærerik men utrolig morsom periode hvor jeg har jobbet aktivt i startup og med utvikling av business ideer. Iløpet av oppholdet har jeg fått god bruk for kompetansen jeg har opparbeidet meg gjennom NHHS Consulting, derav utarbeide tydelige pitch decks, holde profesjonelle presentasjoner og mest av alt; løse komplekse problemer gjennom bruk av det analytiske arsenalet konsulentselskapet har rustet meg med.André har hatt internship i Intility:

I sommer har jeg hatt internship i Intility, der jeg har vært så heldig å få delta på mange spennende prosjekter. Kunnskapsbasen fra studiene på NHH og NHHS Consulting har virkelig kommet til sin rett, men jeg har også lært utrolig mye nytt.Hør om Einar sin erfaring som praktikant i Canada:

I vår og i sommer har jeg vært praktikant ved den norske ambassaden i Ottawa. Der lærte jeg masse om både utenrikstjenesten og fikk gå dypere inn i samt lære om forskjellige problemstillinger i dagens samfunn. Flere av ferdighetene jeg utviklet ved NHH og gjennom NHHS Consulting kom til nytte i Canada.

Dette er bare et utvalg av kompetansen vi sitter på i NHHS Consulting, om dette virker interessant er det bare å ta kontakt for en uformell samtale

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page