Internships for våre konsulenter

Noen av våre konsulenter har hatt spennende internships denne våren og sommeren!

Flere av konsulentene i NHHS Consulting hadde denne våren og sommeren internship i ulike selskap, og fikk tilegnet seg mye god erfaring. Egenskaper konsulentene hadde tilegnet seg gjennom NHHS consulting var svært nyttig, samtidig som konsulentene nå bringer nye styrker og erfaringer til NHHS Consulting etter en svært lærerik sommer.

Hver har vi samlet korte tekster fra hver enkelt som gir innsikt i hva de fikk bryne seg på gjennom internshipet, og hvordan erfaringer gjennom NHHS Consulting kom til nytte.Erlend har hatt internship i Equinor:

I sommer har jeg hatt summer internship i energiselskapet Equinor, hvor jeg har jobbet med anskaffelser til norsk sokkel. I Equinor har jeg brukt mine erfaringer fra NHHS Consulting, som har gitt meg en fordel som summer intern.Hør om Joakim sitt Internship i Laerdal Medical:

I februar og mars var jeg intern i Laerdal Medical Tokyo, et norsk helseteknologi selskap med fokus på CPR og avanserte simuleringsutstyr for medisinsk behandling. Jeg jobbet med finansiell analyse og organisasjonsstrategi med fokus både på det Japanske markedet, men også Asia Pacific regionen. Kurs innen databehandling og problemløsning fra NHHS Consulting ga meg nyttige verktøy for å løse de problemstillingen jeg skulle arbeide med.Hør om Daniel sine erfaringer fra Varner- Gruppen:

I sommer har jeg jobbet som Analyst Intern i Varner-Gruppen, et av Nord Europas største motekonserner. Retail bransjen opplever sin største omveltning på flere tiår, noe som tvinger selskaper til å tenke nytt. Internkurs med fokus på problemløsning - og andre erfaringer - fra NHHS Consulting kom derfor svært godt med i jobben.Mari har tilegnet seg mye god erfaring gjennom internship i Inventura:

I sommer har jeg hatt internship i konsulentselskapet Inventura. Gjennom sommeren har jeg deltatt på mange ulike prosjekter, hvor jeg har fått bruk for kunnskapen min fra NHH og spesielt NHHS Consulting. I tillegg har jeg lært masse spennende som jeg gleder meg til å bruke videre i NHHS Consulting.