top of page

5 kjappe spørsmål med vår tidligere prosjektleder Arne Magnus Lorentzen Ulland!

Forfatter: Joachim Knudtsen Indrevik


Hva gjør du nå?

For øyeblikket jobber jeg hos FundingPartner samtidig som jeg tar en mastergrad i finans ved NHH. Ved siden av dette driver jeg investeringssiden Stockles, har et oppstartsprosjekt i San Francisco og er i gang med å starte mitt eget fond. Generelt synes jeg finans og entreprenørskap er noe av det mest spennende man kan holde på med, og kommer til å holde på med dette en god stund. Ellers går dagene til trening og lære seg japansk da svigers er japanske.


Hva har du lært gjennom NHHS Consulting?

NHHS Consulting har hjulpet meg til å forstå at ofte er det like viktig og tenkte kjapt og grovt, istedenfor å grave seg ned i detaljene. Denne sommeren var jeg på Gründerskolen via Berkeley og der la jeg merke til noe viktig. De som ikke har erfaring med casearbeid er ofte veldig redde for å gjøre antakelser, noe som igjen fører til at ingen beslutninger blir tatt. Dette – å gjøre forholdvis riktige og raske antakelser og beslutninger – er det viktigste man lærer i NC.


Beste minne med NHHS consulting?

Mitt beste minne med NHHS Consulting var Winter Tour 2017. Da kom vi tett på flere bedrifter, og jeg ble godt kjent med private Equity bransjen og de ansatte ved Bain Capital. Winter Tour er alltid veldig gøy, og noe jeg anbefaler alle.


Morsomste prosjekt?

Det må være et prosjekt vi gjorde for EY angående Sykkel-VM. Her skulle vi finne ut hvor mye inntekter sykkel-VM generte for Bergen kommune. Dette var et gøy prosjekt fordi det var snakk om mye kapital, og jeg fikk jobbet alene med en seniorpartner i EY under hele prosjektet.


Hvor ser vi deg om 5 år?

Om 5 år driver jeg mitt eget fond som fokuserer på stabile aksjer og bor sannsynligvis i San Francisco eller Tokyo. Vil også starte egen bedrift så håper på at det blir en artig «side-gig» på siden.

Comments


bottom of page