top of page

5 kjappe med vår nye daglig leder Karl Håkon Rødland!

Forfatter: Peter Andreas Vik

Ny daglig leder Karl Håkon Rødland. Foto: Foto NHHS

Hvorfor NHHS Consulting?

NHHS Consulting består av morgendagens ledere, konsulentstjerner og changemakers – som bedrift får du eksklusiv tilgang på Norges fremste økonomistudenter til å løse dine bedriftsproblemer til en hyggelig studentpris. Våre konsulenter går gjennom en hard utvelgelsesprosess hvor det stilles krav til kompetanse, problemløsningsevne og drivkraft. Vi gjennomfører omfattende kursing in-house og sammen med anerkjente industripartnere for å kvalitetssikre tjenestene vi leverer mot næringslivet.


Hva ser du etter i en kommende ansatt hos NHHS Consulting

Fra året som har vært og i året som kommer, vil vi ha fokus på å levere ypperste kvalitet til våre kunder. Vi ser etter deg som er en driftig problemløser villig til å yte maksimalt for selskapet i vekst. Hvis du har spisskompetanse eller stor interesse innen emner som IT, Finans/analyse, kontraktsrett, markedsføring, eller bare har en flamme i magen om å bidra og lære mer om konsulentbransjen – Ikke la denne muligheten glippe, søk innen fredag kl. 23:59 https://soknad.nhhs.no/nhhs-consulting/10


Hvor er NHHS Consulting i dag? 

NHHS Consulting jobber daglig for å være Norges beste læringsarena og tjenesteleverandør av studentkonsulenter. Dette gjør vi gjennom å tilby solid kursing, nettverksbygging, praktisk arbeidserfaring og et trygt miljø for prøving og feiling. Med fokus på renovering av organisasjonsstruktur og -kultur, har bedriften sett en særs positiv utvikling det siste året.  I løpet av det siste halvåret har det blitt inngått to nye spennende partnerskap med VIS og startupen Mingl, i tillegg til at det ligger flere utfordrende og spennende prosjekter i pipelinen vi gleder oss til å angripe!


Hvordan ser veien fremover ut for NHHS Consulting

NHHS Consulting utgjør en utrolig sterk merkevare som må fremmes i større grad for sin reelle verdi ovenfor næringslivet. I tiden som kommer vil fokuset ligge på bærekraftig organisk vekst. Forrige tiår har vært preget av høy turnover, hvor nøkkelpersoner, nettverk og kjernekompetanse forsvinner for fort ut av organisasjonen. I dag jobbes det hardt for å bygge et solid fundament og sikre at nettverk og kompetanse blir værende og videreutvikles på huset. Gjennom ny organisasjonsstruktur, økt kursing og kompetanseheving, innføring av mentorering og treningsprogrammer innen salg, profesjonell og personlig utvikling samt økt kundeeksponering, partneroppføling og ny UVP – Forecastes fremtiden til selskapet særs lys. Gjennom tydeliggjøring av verdiforslag og målgruppe -Startups og SMB’s, har vi allerede nå opplevd gode resultater, og gleder oss til å bygge videre på det momentum selskapet nå opplever.


Hva er NHHS Consulting for deg?

«Quality Business Consulting at student prices exclusively delivered by Norway’s finest business students”

תגובות


bottom of page