NHHS Consulting - Konsulentselskapet tilknyttet studentforeningen ved Norges Handelshøyskole (NHH), Norges fremste fag- og forskningsmiljø innen økonomi!

NHHS CONSULTING AS 

Helleveien 30 

5045 Bergen 

Orgnr.: 973198068

SALG OG KUNDEHENDVENDELSER 

SAMARBEID

qvartz logo.png

Møt oss på stand i rekrutteringsuka!

Jobbe hos oss? 

Vi ser etter flinke studenter fra alle kull

Har du lyst til å prøve deg som konsulent?

NHHS Consulting ansetter nå konsulenter som ønsker å bryne seg på relevante konsulentoppdrag sammen med jevnlig faglig og relevant påfyll. NHHS Consulting AS er et uavhengig konsulentselskap drevet av studenter ved NHH. I 25 år har studentene kommet tett på konsulentbransjen og fått unike erfaringer gjennom arbeidsoppdrag og relevante kurs.

 

Hva vi forventer av deg?

NHHS Consulting søker deg som er ambisiøs og som aktivt ønsker å bidra i hverdagen som studentkonsulent. Vi ser spesielt etter de som kan bidra med positivt engasjement og stå-på-vilje, og med et genuint ønske om å legge ned en innsats slik at både du og NHHS Consulting utvikler seg. Du må ha muligheten til i snitt å sette av 5 timer i uken til prosjekter og øvrige aktiviteter i gruppa. Relevant erfaring eller antall semesteret tilbakelagt på NHH vektlegges i liten grad, og vi oppfordrer alle til å søke uavhengig kull, kjønn og bakgrunn.

 

Hva kan du forvente av oss?

Vi har som mål å være Norges beste læringsarena for konsulentspirer! Av oss kan du forvente å få muligheten til å bringe inn virkelige konsulentoppdrag, og med det bli med på hele reisen fra avtaleinngåelse til gjennomføring og leveranse av prosjekter. Du kan forvente å komme tettere på konsulentbransjen gjennom besøk, kurs, caseløsning og workshops hos ulike konsulenthus. Du vil også delta på caseløsning og kurs internt, som vil gjøre deg bedre rustet i studiene, jobbsøking og jobbintervjuer. I tillegg har vi stort fokus på det sosiale, så denne gruppen er perfekt for deg som ønsker relevant faglig og praktisk erfaring sammen med hyggelige medstudenter.
 

Søknadsskjema finner du her.
Søknaden skal også inneholde CV, søknadsbrev og portrettbilde. Intervjuprosessen består av et personlig intervju med et market sizing case.

Mer informasjon vil bli gitt ved innkallelse.

Søknadsfrist er søndag 25.august kl.2359.


Dersom du har spørsmål vedrørende søknadsprosessen, ta kontakt med personalansvarlig Mari B. Damm på mari.damm@nhhsconsulting.no

 

Vi gleder oss til å komme i kontakt med deg!

Personalansvarlig
mari.damm@nhhsconsulting.no

Tlf. 95 20 70 73

KJERNEVERDIER

ENTUSIASME 
Medlemmer av NHHS Consulting skal ha et sterkt ønske om å bidra på prosjekter så vel som på det sosiale plan. De skal være generelt imøtekommende og ønske å bli kjent med de øvrige studentkonsulentene. Ovenfor oppdragsgiver skal studentkonsulentene tydelig vise sitt engasjement.
FLEKSIBILITET 
NHHS Consulting skal på kort varsel kunne sette sammen et nytt team. Oppdragene må blant annet utføres utenom skoletid, og kan komme på tidspunkter der studentkonsulentene allerede har mye å gjøre. Det settes derfor store krav til medlemmenes fleksibilitet, tilgjengelighet og generelle ja-mentalitet.
VERDISKAPENDE
NHHS Consulting skal alltid representere en merverdi for kunden. Dette innebærer ikke bare å imøtekomme kundens forventninger, men også å overgå dem. Studentkonsulentene skal gjennom troen på seg selv og egne ferdigheter alltid føle at de har noe å bidra med i gruppen.